Wednesday, August 06, 2008
YAYLA FOTOĞRAFLARI

































Labels:

posted by suveyda @ Permalink ¤12:27 PM  
2 Comments:
  • At 1:07 PM, Blogger Gönül Pınarı said…

    Buna "SÖZÜN BİTTİĞİ YER" denir. Onun için kimse yorum yazmıyor.Zaten ben de bu satırları yorum olsun diye değil, dostlara bir selam olsun diye yazıyorum.
    Küresel ısınmanın her tarafı kuruttuğu bir zamanda Suveyda böyle rahmet dolu serin yerlerin tadını çıkartsın bakalım. İnşallah buralar da kuruyup rahmetten mahrum kalmaz.
    Biz bu dünyanın ve içindekilerin kıymetini bilseydik,dünyamız bu hale gelmezdi. Kendi evimiz söz konusu olduğunda nasıl da dikkat eder, temiz tutmaya ve korumaya çalışırız. Halbu ki dünya da bizim bir evimizdir. Ama bu eve kavuşmak için bir çaba sarfedip masrafta bulunmadık. Bize Rabbimiz tarafından hibe edildi. Biz de müsrif bir mirasyedi gibi her şeyi hor kullandık. Şimdi de cezasını çekiyoruz.
    Rabbim insanlığa akıl ve feraset versin de, tövbe ederek hatalarımızdan geri dönelim. Belki Rahmeti ile muamele eder de, tekrar güzel evimize kavuşuruz.
    Sahip olduğumuz her damla su ve her zerre hava için Âlemlerin Rabbine hamd-ü sena ediyor, dualarımızın kabul olmasını diliyorum.
    Herkese selam ve muhabbetler....

     
  • At 12:44 AM, Blogger suveyda said…

    aleyküm selam o halde gönül pınarı.
    bitiririm ben böyle:)

    inanın gönül pınarı bizde oralara çıkınca bunu konuştuk.Acaba buralara küresel ısınma ne zaman uğrar dedik?İnş hiç gelmez temennisiyle beraber tabiki.

    herşeyin ve her yerin kıymetini bilmek gerek.

     
Post a Comment
<< Home
 
 

about me
gelirsin gidersin dostumsun, gelmezsin gitmezsin neyimsin
Udah Lewat
Archives
Dua
Allah’ım, Sana tutunuyorum, Kimsenin yere atmasına izin verme beni. (Sadi)
Martı

“Yaşamak için ne çok sebep var,” diye düşünüyor uçmanın anlamına vardıkça. Kabiliyetlerinin sınırlarını aşmak, onu yaşatan en büyük sebep. Onun için balıkçı teknelerinin etrafında o rutin, sıkıcı dönüp dolaşmadan başka sebepler de var yaşamak için. Cehaletimizi kırabiliriz. Becerilerimizi, yeteneklerimizi ve zekâmızı kullanarak kendimizi bulabilir, kendimiz olabiliriz. En önemlisi hür olabiliriz!

Böyledir

Başkasını kıran, inciten bir insanın kendisi de bundan mutlaka yara alır.Kötülüğün oku mutlaka geri döner

Budur

Ne gökte, ne denizde, ne dağların içinde, ne de ormanların kuytu bir köşesinde, hiçbir yer yoktur ki, insan yaptığı fenalıktan, karşılığını görmeden, kurtulup sıyrılabilsin

Arkadaşlar
Designed-By

Visit Me Klik It
Credite
15n41n1